Når man jobber med arrangementsikkerhet på noen av de største konsertene og festivalene i Norge, er det lett å fylle opp "Minneboka" med gode minner.

Pro Sec Professional Security
Pro Sec Minneboka Tenk Byrå
Innholdsprodusjon
Konsept
Tekst
Foto
Pro Sec leverer sikkerhetstjenester til store konserter og festivaler i hele Norge. Bak menneskene som jobber der ligger gode historier og minner skapt gjennom flere år (eller nylig) via arbeidsplassen. Vi utviklet konseptet "Minneboka" som en del av innholdsplanen til kunden.

"Minneboka" er en artikkelserie hvor vi snakker med Pro Sec-ansatte som beskriver sin arbeidshverdag og forteller om sine beste minner skapt gjennom jobben. Artikkelserien bidrar til et variert og ekte innblikk i hvordan det er å jobbe for en av Norges største sikkerhetsleverandører. Samtidig som det øker kjennskap til Pro Sec eksternt, bygger det også intern stolthet og økt samhold blant kollegaer i bransjen.

Pro Sec Minneboka Tenk Byrå

Viktigst for Pro Sec er menneskene som jobber der. Vi ble derfor med på flere arrangementer og konserter og tok bilder av Pro Sec-medarbeidere, både i arbeid og i profil. Med oss hadde vi Daniel Kivle, som i tillegg til å være fotograf også jobber for Pro Sec.

Som en del av konseptet til "Minneboka" har vi hatt fokus på Pro Secs tone of voice i tekstarbeidet – profesjonell, imøtekommende og personlig. I tillegg produserte vi grafiske elementer for gjenkjennelse av konseptet. Disse brukes i artikkelserien på nettsidene, samt i innholdet i sosiale medier. Les hele artikkelserien her.

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt

Andre prosjekter
du kanskje vil lese