Hvordan fremstår man som profesjonell, imøtekommende og personlig i digitale og trykte flater?

Pro Sec Professional Security
Pro Sec digital grafikk TENK Byrå
Logodesign
Profilmanual
Malverk
Onboardingstrategi
Pro Sec har levert sikkerhetstjenester på mange av de største arrangementene i Norge siden midten av 80-tallet. Noe av det viktigste for Pro Sec er menneskene som jobber der og opplevelsene man skaper sammen – for kollegaer og ikke minst publikum. De ønsket å videreutvikle intern stolthet, bl.a. med oppdaterte visuelle grep for sin kommunikasjon.

Pro Sec er allerede godt etablerte i arrangement-Norge, og kjente fjes på mange av de største konsertene og festivalene i landet. De ønsket dermed ikke noen store logoendringer, men med smarte justeringer er de mer oppdatert i tiden.

Pro Sec grafikk TENK Byrå
Pro Sec brevark TENK Byrå

Pro Sec ønsker å fremstå som profesjonell, imøtekommende og personlig. Vi la til flere farger og grafiske elementer i deres profil for å gjenspeile verdiene, og vise seg like levende i sin visuelle kommunikasjon som de også er som mennesker.

Menneskene og opplevelsene er i fokus hos Pro Sec. Det er alltid behov for flere vektere i bransjen, og de ønsker stadig å rekruttere nye ansatte. Vi bygger innholdsbank (bilder, video, artikler, nyhetsbrev etc.) som skal bidra til å øke oppmerksomhet eksternt, samt forsterke stolthet internt. Les mer om innholdet til Pro Sec her.

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt

Andre prosjekter
du kanskje vil lese