Oppdatert visuell identitet for intern stolthetsbygging og økt ekstern oppmerksomhet.

Pro Sec Professional Security
Pro Sec brevark TENK Byrå
Logodesign
Profilmanual
Malverk
Onboardingstrategi
Pro Sec har levert sikkerhetstjenester på mange av de største arrangementene i Norge siden midten av 80-tallet. Noe av det viktigste for Pro Sec er menneskene som jobber der og opplevelsene man skaper sammen – for kollegaer og ikke minst publikum. De ønsket å videreutvikle intern stolthet, bl.a. med oppdaterte visuelle grep for sin kommunikasjon.

Pro Sec er allerede godt etablerte i arrangement-Norge, og kjente fjes på mange av de største konsertene og festivalene i landet. De ønsket dermed ikke noen store logoendringer, men med smarte justeringer er de mer oppdatert i tiden.

Pro Sec grafikk TENK Byrå

Pro Sec ønsker å fremstå som profesjonell, imøtekommende og personlig. Vi la til flere farger og grafiske elementer i deres profil for å gjenspeile verdiene, og vise seg like levende i sin visuelle kommunikasjon som de også er som mennesker.

Pro Sec digital grafikk TENK Byrå

Menneskene og opplevelsene er i fokus hos Pro Sec. Det er alltid behov for flere vektere i bransjen, og de ønsker stadig å rekruttere nye ansatte. Vi bygger innholdsbank (bilder, video, artikler, nyhetsbrev etc.) som skal bidra til å øke oppmerksomhet eksternt, samt forsterke stolthet internt.

Pro Sec ansatt TENK Byrå
TENK Byrå Pro Sec ansattTENK Byrå Pro Sec ansatt
Tenk prosess

Starte et prosjekt eller bare ta en prat?

Start et prosjekt eller bare ta en prat?

Andre prosjekter
du kanskje vil lese

Få siste nytt
ved å melde deg
på vårt nyhetsbrev

cross