Kontakt oss

Tenk Byrå AS
Grensen 8, 0159 Oslo
Telefon: 404 00 590
post@tenkbyra.no

Fakturaer sendes til:
tenkkommunikasjonas@ebilag.com
Org.nr.: 925 976 296
Faktura merkes med prosjektnummer
som du mottar av bestiller


Vårt team

Våre rådgivere har spisskompetanse innen blant annet retail, B2B, programmatic og salg.

Vi har kreatører og innholdsprodusenter med bakgrunn fra byråer, mediehus og  journalistikk. En hyggelig og dyktig  gjeng som er genuint opptatt av våre kunders resultater og arbeidsglede!


Aleksander_14.22.41 Mann sitter i stol og prater. Bildet som tatt gjennom busk. Foto

Aleksander Mørkved Paulshus

Daglig leder & rådgiver
Aleksander er daglig leder og rådgiver med bred erfaring fra salg, markedsføring og kommunikasjon både fra byrå, event, og tech. Han er analytisk og nysgjerrig og jobber gjerne med tallene bak resultatene for å øke effekt over tid. Helhetlig tankegang står sterkt hos Aleksander, og han jobber alltid for at alle kommunikasjonskanaler drar i samme retning. Har jobbet med flere av landets største bedrifter og har en forkjærlighet for kreativitet, innovasjon og entreprenørskap.
Geir Holm. Mann i skjorte står med armene i kryss og ser ned på et papir som blir presentert for ham. Foto

Geir Holm

Arb. styreleder & rådgiver
Geir er rådgiver med lang fartstid fra mediebransjen – både strategisk og kreativt. Han arbeidet over 15 år i media (Athletic Sound, Radio Halden og A-pressen) før han i 1998 var én av tre som startet Tenk Kommunikasjon. Geir har bred erfaring med å utvikle strategier, salgsmiljøer og kommunikasjonsløsninger. Han er god på å se hele kundereisen, identifisere hvor potensialet ligger, og hva som skal til for å ta potensialet ut.
Malin Mathisen. Dame smiler mot kamera med tenk logo lysende i bakgrunnen i et hvitt rom. Foto

Malin Mathisen

Innholdsprodusent & tekstforfatter
Malin jobber med innholdsproduksjon, tekst, og sosiale medier. Hun er utdannet innenfor markedskommunikasjon og prosjektledelse og har tidligere jobbet i IUM mediebyrå og i markedsavdelingen i Visit Tromsø. Malin engasjerer seg i våre kunder fra strategi, til spredning og kreativt innhold.
Mia sitter på en stol og tar tak i en brosjyre. Foto

Mia Roland

Rådgiver & art director
Mia har bred erfaring fra både byrå og markedsavdeling. Hun har kompetanse innen markedsføring og design til digitale kanaler og print. Med erfaring fra flere ulike bransjer og merkevarer, både norske og internasjonale, jobber Mia strategisk, kommersielt og kreativt med konsepter og kampanjer.
Noli_13.39.26. Sitter ved en PC og stirrer ned i pcen. Som tatt fra bak en busk. Foto

Noli Alickaj

Webutvikler
Noli er vår webekspert! Han er utdannet innenfor digital økonomi og ledelse, og har erfaring som webutvikler for et bredt spekter av kunder. På listen er utvikling av nettsider for bedrifter innenfor IT, undervisning, restaurant og anleggsbransjen (for å nevne noen). Noli er nysgjerrig, systematisk og løser tekniske utfordringer på løpende bånd.
Vanesa Alickaj sitter ved en pult og lener seg engasjert forover. Foto

Vanesa Alickaj Risan

AD/grafisk designer
Vanesa jobber med design til digitale kanaler og print. Hun er utdannet produktdesigner og grafisk designer og har en lidenskapelig interesse for farger, design og interiør. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsansvarlig hos Expo Nova og har hatt ansvar for deres markedsføring og grafiske profil.
Svein Vekterli tar en slurk av en kaffekopp mens han står bak pulten og jobber på pcen. Foto

Svein Vekterli

Rådgiver
Svein er konsulent og har jobbet med ledelse, markedsføring, kommunikasjon og salg i over 30 år. Han har blant annet jobbet som salgsleder i Nissan og annonsesjef og daglig leder i A-pressen før han var med å starte Tenk Kommunikasjon. Som rådgiver bruker Svein sin erfaring ”fra alle sider av bordet” til å jobbe tett og helhetlig med sine kunder.
Kvinne som ler foran datamaskinen. Foto

Wenche Pedersen

Byråassistent
Wenche er den første mange møter når de kommer til oss i Tenk. Hun sørger for at lokalene ser pene ut og at vi får god servering – både til lunsj og møter. I tillegg gjør Wenche endel administrative oppgaver. Hun har mange års erfaring fra serviceyrket, blant annet i Flytoget, bank, butikk, eldresenter og på skoler.

Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt!

Start et prosjekt eller bare ta en prat?