Kontakt oss

Tenk AS
Grensen 8, 0159 Oslo
Telefon: 404 00 590
post@tenkbyra.no

Fakturaer sendes til:
tenkkommunikasjonas@ebilag.com
Org.nr.: 925 976 296
Faktura merkes med prosjektnummer som du mottar av bestiller.

Vårt team

Våre rådgivere har spisskompetanse innen blant annet retail, B2B, programmatic og salg.

Vi har kreatører og innholdsprodusenter med bakgrunn fra byråer, mediehus og  journalistikk. En hyggelig og dyktig  gjeng som er genuint opptatt av våre kunders resultater og arbeidsglede!

Aleksander_14.22.41

Aleksander Mørkved Paulshus

Rådgiver

Aleksander er digital rådgiver og har bred erfaring med salg, markedsføring og kommunikasjon både fra byrå, event, og tech. Han er analytisk og nysgjerrig og jobber gjerne med tallene bak resultatene for å øke effekt over tid. Helhetlig tankegang står sterkt hos Aleksander, og han jobber alltid for at alle kommunikasjonskanaler drar i samme retning. Har jobbet med flere av landets største bedrifter og har en forkjærlighet for kreativitet, innovasjon og entreprenørskap.
Bror_15.29.43

Bror Falck-Paulsen

Rådgiver

Bror har mer enn 30 års erfaring som rådgiver og leder i norske reklamebyråer. Han har jobbet for mange av Norges største annonsører i blant annet Copyright, Leo Burnett og Bates. Bror jobber strategisk med konseptutvikling og markedsføring og kan være en sparringspartner for markedssjefer og ledergrupper.
Cecilie Falch-Eriksen

Cecilie Falch-Eriksen

Rådgiver & tekstforfatter

Cecilie utvikler kreative konsepter og ideer for Tenks kunder i alle kanaler. Hun har lang erfaring fra reklamebransjen og har jobbet med en rekke bransjer og merkevarer. Cecilie jobber også med innhold til sosiale og digitale medier – både strategisk og operativt.
Geir Holm

Geir Holm

Rådgiver & daglig leder

Geir er daglig leder og konsulent, med lang fartstid fra mediebransjen – både strategisk og kreativt. Han arbeidet over 15 år i media (Athletic Sound, Radio Halden og A-pressen) før han i 1998 var én av tre som startet Tenk Kommunikasjon. Geir har bred erfaring med å utvikle strategier, salgsmiljøer og kommunikasjonsløsninger. Han er god på å se hele kundereisen, identifisere hvor potensialet ligger, og hva som skal til for å ta potensialet ut.
Malin Mathisen

Malin Mathisen

Innholdsprodusent & tekstforfatter

Malin jobber med innholdsproduksjon, tekst, levende bilder og annonsering i sosiale medier. Hun er utdannet innenfor markedskommunikasjon og prosjektledelse og har tidligere jobbet i IUM mediebyrå og i markedsavdelingen i Visit Tromsø. Malin engasjerer seg i våre kunder fra strategi til spredning og kreativt innhold.
Marie M. Venås

Marie M. Venås

Innholdsprodusent & grafisk designer

Marie jobber med strategi, idé og innholdsproduksjon til digitale og sosiale medier. Hun er utdannet grafisk designer og prosjektleder ved Høyskolen Kristiania og er opptatt av å sikre en rød tråd i alt hun gjør. Hun har tidligere jobbet som grafisk designer hos Fjeldstad & Partners og som designer og prosjektleder i digitalbyrået Innsikt.
Mia

Mia Roland

Rådgiver & art director

Mia har bred erfaring fra både byrå og markedsavdeling. Hun har kompetanse innen markedsføring og design til digitale kanaler og print. Med erfaring fra flere ulike bransjer og merkevarer, både norske og internasjonale, jobber Mia strategisk, kommersielt og kreativt med konsepter og kampanjer.
Svein Vekterli

Svein Vekterli

Rådgiver

Svein er konsulent og har jobbet med ledelse, markedsføring, kommunikasjon og salg i over 30 år. Han har blant annet jobbet som salgsleder i Nissan og annonsesjef og daglig leder i A-pressen før han var med å starte Tenk Kommunikasjon. Som rådgiver bruker Svein sin erfaring ”fra alle sider av bordet” til å jobbe tett og helhetlig med sine kunder.
Vanesa Alickaj

Vanesa Alickaj

Innholdsprodusent & grafisk designer

Vanesa jobber med grafisk design til digitale kanaler og print. Hun er utdannet produktdesigner og grafisk designer og har en lidenskapelig interesse for farger, design og interiør. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsansvarlig hos Expo Nova og har hatt ansvar for deres markedsføring og grafiske profil.
Wenche Pedersen

Wenche Pedersen

Byråassistent

Wenche er den første mange møter når de kommer til oss i Tenk. Hun sørger for at lokalene ser pene ut og at vi får god servering – både til lunsj og møter. I tillegg gjør Wenche endel administrative oppgaver. Hun har mange års erfaring fra serviceyrket, blant annet i Flytoget, bank, butikk, eldresenter og på skoler.

Starte et prosjekt
eller bare ta en prat?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettleseren din støttes ikke lenger

Bytt til en annen for å få tilgang til nettsiden våres.