Kontakt oss

Tenk Byrå AS
Grensen 8, 0159 Oslo
Telefon: 404 00 590
post@tenkbyra.no

Fakturaer sendes til:
tenkkommunikasjonas@ebilag.com
Org.nr.: 925 976 296
Faktura merkes med prosjektnummer
som du mottar av bestiller


Vårt team

Våre rådgivere har spisskompetanse innen blant annet retail, B2B, programmatic og salg.

Vi har kreatører og innholdsprodusenter med bakgrunn fra byråer, mediehus og  journalistikk. En hyggelig og dyktig  gjeng som er genuint opptatt av våre kunders resultater og arbeidsglede!


Aleksander_14.22.41

Aleksander Mørkved Paulshus

Rådgiver
Aleksander er digital rådgiver og har bred erfaring med salg, markedsføring og kommunikasjon både fra byrå, event, og tech. Han er analytisk og nysgjerrig og jobber gjerne med tallene bak resultatene for å øke effekt over tid. Helhetlig tankegang står sterkt hos Aleksander, og han jobber alltid for at alle kommunikasjonskanaler drar i samme retning. Har jobbet med flere av landets største bedrifter og har en forkjærlighet for kreativitet, innovasjon og entreprenørskap.
Bror_15.29.43

Bror Falck-Paulsen

Rådgiver
Bror har mer enn 30 års erfaring som rådgiver og leder i norske reklamebyråer. Han har jobbet for mange av Norges største annonsører i blant annet Copyright, Leo Burnett og Bates. Bror jobber strategisk med konseptutvikling og markedsføring og kan være en sparringspartner for markedssjefer og ledergrupper.
Geir Holm

Geir Holm

Rådgiver & daglig leder
Geir er daglig leder og konsulent, med lang fartstid fra mediebransjen – både strategisk og kreativt. Han arbeidet over 15 år i media (Athletic Sound, Radio Halden og A-pressen) før han i 1998 var én av tre som startet Tenk Kommunikasjon. Geir har bred erfaring med å utvikle strategier, salgsmiljøer og kommunikasjonsløsninger. Han er god på å se hele kundereisen, identifisere hvor potensialet ligger, og hva som skal til for å ta potensialet ut.
Malin Mathisen

Malin Mathisen

Innholdsprodusent & tekstforfatter
Malin jobber med innholdsproduksjon, tekst, levende bilder og annonsering i sosiale medier. Hun er utdannet innenfor markedskommunikasjon og prosjektledelse og har tidligere jobbet i IUM mediebyrå og i markedsavdelingen i Visit Tromsø. Malin engasjerer seg i våre kunder fra strategi til spredning og kreativt innhold.
Mia

Mia Roland

Rådgiver & art director
Mia har bred erfaring fra både byrå og markedsavdeling. Hun har kompetanse innen markedsføring og design til digitale kanaler og print. Med erfaring fra flere ulike bransjer og merkevarer, både norske og internasjonale, jobber Mia strategisk, kommersielt og kreativt med konsepter og kampanjer.
Noli_13.39.26

Noli Alickaj

Webutvikler
Noli er vår webekspert! Han er utdannet innenfor digital økonomi og ledelse, og har erfaring som webutvikler for et bredt spekter av kunder. På listen er utvikling av nettsider for bedrifter innenfor IT, undervisning, restaurant og anleggsbransjen (for å nevne noen). Noli er nysgjerrig, systematisk og løser tekniske utfordringer på løpende bånd.
Vanesa Alickaj

Vanesa Alickaj Risan

Grafisk designer
Vanesa jobber med grafisk design til digitale kanaler og print. Hun er utdannet produktdesigner og grafisk designer og har en lidenskapelig interesse for farger, design og interiør. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsansvarlig hos Expo Nova og har hatt ansvar for deres markedsføring og grafiske profil.
Svein Vekterli

Svein Vekterli

Rådgiver
Svein er konsulent og har jobbet med ledelse, markedsføring, kommunikasjon og salg i over 30 år. Han har blant annet jobbet som salgsleder i Nissan og annonsesjef og daglig leder i A-pressen før han var med å starte Tenk Kommunikasjon. Som rådgiver bruker Svein sin erfaring ”fra alle sider av bordet” til å jobbe tett og helhetlig med sine kunder.
kvinne som ler foran datamaskinen

Wenche Pedersen

Byråassistent
Wenche er den første mange møter når de kommer til oss i Tenk. Hun sørger for at lokalene ser pene ut og at vi får god servering – både til lunsj og møter. I tillegg gjør Wenche endel administrative oppgaver. Hun har mange års erfaring fra serviceyrket, blant annet i Flytoget, bank, butikk, eldresenter og på skoler.
Tenk prosess

Starte et prosjekt eller bare ta en prat?

Start et prosjekt eller bare ta en prat?

Få siste nytt
ved å melde deg
på vårt nyhetsbrev

cross