Innholdsprodusent fotograferer

Tenk om du kunne skapt bedre resultater med nytt innhold

Foto
Film
Animasjon
Grafisk design
Illustrasjon
Artikler
SEO-optimalisert innhold
Innholdsproduksjon er et begrep som favner om veldig mye. I TENK har vi spesialister på tekst, video, sosiale medier og animasjon.

Tekst gir synlighet

Vi skriver alt fra redaksjonelle tekster til informative produkttekster og kortfattet annonsetekst. Vår jobb er å skrive så målgruppen forstår budskapet. Av og til handler det om å forenkle noe som kan oppfattes som teknisk og komplisert, andre ganger er det viktig å skrive engasjerende og underholdende.

Tekstforfatter jobber i Wordpress med ryggen til kamera. FotoPerson som trykker på mobiltelefon

Innhold som fungerer

Vi jobber mye med SEO-innhold. Over tid vil en SEO-optimalisert nettside gi mye organisk trafikk fra Google. For å lykkes med dette, må både siden kontinuerlig optimaliseres teknisk og med godt og riktig innhold. Ta kontakt med oss dersom du ønsker at vi skal ta en titt på nettsidene dine!

Video og animasjon

Mye innhold blir rett og slett mer engasjerende på video eller ved bruk av animasjon. Vi produserer mye video i TENK – til nettsider, sosiale medier, internkommunikasjon og presentasjoner. Vi lager også reklamefilmer og samarbeider med eksterne fotografer og filmselskaper ved behov.

Bedriftens «egen innholdsavdeling»

Med en god innholdsstrategi i bunn, blir produksjonen mer effektiv og resultatene bedre. Vi drifter i dag flere kontoer for våre kunder i sosiale medier. Det betyr at vi produserer og deler organisk innhold etter en innholdsplan. Vi svarer på henvendelser fra kundene og sørger for at siden skaper engasjement. For enkelte kunder administrerer vi også grupper på Facebook. En Facebook-gruppe er en fantastisk mulighet til å skape engasjement hos målgruppen og eksisterende kunder.

Godt innhold i kundedialog

I jakten på nye kunder, bør man ikke glemme de eksisterende. Med et CRM-system har du nødvendig data til å pleie eksisterende kunder og interesserte målgrupper. Vi utvikler langsiktige dialogprogrammer og enkeltstående kampanjer, sender nyhetsbrev og setter opp automatiserte utsendelser.

 

Se flere av våre prosjekter her

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt