Velkommen til TENK

Vi er så heldige å få ønske to nye medarbeidere velkommen her i TENK.

Aleksander Mørkved Paulshus var på plass som digital rådgiver 1. januar, og Malin Mathisen inntok kontoret som digital innholdsprodusent i april.

Aleksander har bred erfaring med salg, markedsføring og kommunikasjon – fra byrå, event og tech. Med dette styrker han rådgiverteamet som digital rådgiver. Han har tidligere jobbet med flere av landets største bedrifter og har en forkjærlighet for kreativitet, innovasjon og entreprenørskap.

– Jeg ser frem til å jobbe sammen med kundene for å finne kreative og effektive måter å kommunisere på mot deres målgruppe. I TENK står jeg som rådgiver veldig fritt til å tenke nytt og utenfor boksen. Med de gode verktøyene vi har her, blandet med gode analyser og å tørre å tenke annerledes, er jeg sikker på at vi kan oppnå knallresultater for våre kunder!

Han er analytisk og nysgjerrig, og jobber gjerne med tallene bak resultatene for å øke effekt over tid. Helhetlig tankegang står sterkt hos Aleksander, og han jobber kontinuerlig for at alle kommunikasjonskanaler drar i samme retning.

Malin fant veien tilbake til storbyen etter å ha jobbet som innholdsprodusent i Visit Tromsø de siste årene. Med tidligere erfaring innenfor digital markedsføring og fokus på sosiale medier i mediebyrå, er hun med og løfte innholdsteamet. Malin vil bidra med alt fra strategi til spredning for våre kunder.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med nye kunder og målgrupper, og ser frem til å jobbe med tekst, levende bilder og annonsering i sosiale medier her i TENK.  

Vi er stolte over å få Malin og Aleksander med på laget og ønsker dem varmt velkommen til oss!

Tenk prosess

Starte et prosjekt eller bare ta en prat?

Start et prosjekt eller bare ta en prat?

Andre artikler
du kanskje vil lese

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt