Honda MC TENK Byrå

TENK har vært med på reisen til 1. plass i Norge for Honda MC

Det er flere grunner til at Honda MC har inntatt 1. plassen for både tung og lett MC de siste årene. TENK Byrå er én av dem.

- Da vi startet samarbeidet i 2015 var vår kommunikasjon mest print-basert, og vi var så vidt i gang på det digitale. I løpet av årene med TENK har vi blitt ledende i vår bransje på digital kommunikasjon, og vi er veldig godt fornøyde med samarbeidet, forteller Vinje.

AS Kellox har importert Honda MC til Norge siden slutten av 1950-tallet, og i 2022 la de bak seg et av sine beste salgsår. Kjøregleden er stor hos MC-førere over hele landet, og Kellox-forhandlere fra nord til sør har bidratt til en god utvikling.

Det har også TENK Byrå. Siden 2015 har TENK jobbet med markedskommunikasjon og aktiviteter for Kellox og kontinuerlig jobbet med å utvikle nye kommunikasjonsløsninger mot både forhandlere og sluttkunder.

Fornøyd med samarbeidet

Administrerende direktør Per-Anton Vinje i Kellox er fornøyd med samarbeidet.

Per-Anton-Vinje

- Det er mange faktorer som har betydning for å bli markedsleder, og én av dem er helt klart TENKs bidrag de siste årene.

Per-Anton Vinje, administrerende direktør i AS Kellox

Dyktige medarbeidere i Kellox

Partner i TENK Byrå, Svein Vekterli, har vært rådgiver for Kellox siden starten av samarbeidet.

Svein-Vekterli

- Det er en fantastisk utvikling vi har fått lov til å være med på. Kellox og Honda har en imponerende historikk i Norge, og det er veldig dyktige og dedikerte medarbeider som jobber med MC og ATV.

Svein Vekterli, partner i TENK Byrå

- Vi føler oss heldige som har fått være med og bidra i denne betydelige utviklingen sammen med salgs- og markedssjef Anton Vestavik og Honda MC/ATV-teamet hos Kellox, forteller Vekterli.

Verdens og Norges mest solgte

Antall motorsykler på norske veier øker stadig. Honda er ikke lengre bare verdens mest solgte motorsykkel, men i Norge ruller også Honda MC ut av 2022 som markedsvinner. Med hele 21,3 % markedsandel samlet for lett og tung MC og et komplett modellutvalg i alle segmenter, har Kellox befestet en solid posisjon.

Les mer om AS Kellox og Honda i Norge.

Tenk prosess

Starte et prosjekt eller bare ta en prat?

Start et prosjekt eller bare ta en prat?

Andre artikler
du kanskje vil lese

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt