PacuraMed_Tenk Byrå

Slik ble Reflekt Helse til PacuraMed AS

Vi har vært så heldige å jobbe med Reflekt siden 2017. I 2023 ble Reflekt Helse kjøpt opp av tyske arano group, og vi ble med på rebranding-prosessen da de skulle gå fra å være Reflekt Helse til PacuraMed i Norge.

PacuraMed AS har levert helsepersonell til helse- og omsorgssektoren i 20 år. Tidligere som Smart Bemanning og de siste årene som Reflekt Helse. De har over 100 avtaler med helseforetak over hele landet, og over 700 medarbeidere.

Tenk Byrå har jobbet med alt fra strategi, til nettsider og innholdsproduksjon i sosiale medier gjennom årene. Blant annet var vi med å utvikle deres lojalitetsprogram, Verdsatt Medarbeider, som gir medarbeiderne deres flere gode og viktige fordeler.

Rebranding i tett samarbeid med tyske eiere

De nye eierne, tyske arano group, har flere merkevarer – bl.a. helseforetaket PacuraMed i Sveits, Tyskland og Østerrike. Nå ønsket de å utvide til Norge og pga. både språk, kulturforståelse og god kjennskap til markedet, fikk vi som lokal partner ta stor del i rebranding-prosessen.

Gjennom store deler av 2023 samarbeidet vi tett med teamet i Tyskland frem mot lansering 2. oktober. Herunder i forbindelse med alt fra navn og logo-skifte og nye nettsider, til bistand med tekniske integrasjoner, medarbeidersystemer, pressemeldinger etc. Samtidig var det viktig å bevare deler av Reflekt Helse, som det innarbeidede konseptet Verdsatt Medarbeider, men i ny drakt.

Dette ble en krevende, spennende og givende prosess over flere måneder, med økt grad av intensitet mot lanseringen i oktober. Det aller meste gikk prikkfritt etter planen, PacuraMed AS har blitt tatt godt i mot, og er allerede i ferd med å bli godt innarbeidet i det norske markedet.

Les mer om PacuraMed AS her.

Vi takker både norske og tyske PacuraMed'ere for godt samarbeid og vellykket prosess!

Reflekt Helse Tenk ByråPacuraMed logo Tenk Byrå
Nettsider PacuraMed Tenk Byrå
Tenk prosess

Starte et prosjekt eller bare ta en prat?

Start et prosjekt eller bare ta en prat?

Andre artikler
du kanskje vil lese

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt