Kampanje med mål om å rekruttere flere sykepleiere til Reflekt.

Reflekt rekrutterer og bemanner til faste og midlertidige stillinger, blant annet innenfor helsesektoren. Vi utviklet en kampanje med mål om å rekruttere flere sykepleiere til Reflekt, samt øke synligheten.

Tall fra Norsk Sykepleierforbund viste at vi i Norge manglet så mye som 7000 sykepleiere i 2021. Reflekt Bemanning og Rekruttering tilbyr gode lønnsbetingelser, fleksibilitet og valgmuligheter, samt bonusløsninger med mer. Vi brukte Facebook, Instagram, sykepleien.no, finn.no og Google til å kommunisere budskapet “Jobb når du vil, hvor du vil, og hvor mye du vil”.

I løpet av året endret vi annonsene i takt med sesonger, samt at vi ivaretok flere målgrupper i konseptet – de med lyst og engasjement til å jobbe nye og flere steder i Norge, i tillegg til de med familie og et ønske om en fleksibel hverdag for å få mer tid hjemme.

Kampanjen ga gode resultater

På landingssiden til kampanjen kunne målgruppen lese mer om Reflekt og fordelene ved å være tilknyttet bemanningsbyrået, i tillegg til at de kunne fylle ut sin kontaktinformasjon og bli kontaktet vedrørende ledige stillinger.

Andre prosjekter
du kanskje vil lese

Vespa

Kampanje i sosiale medier for å booste salget hos lokale forhandlere.

Les mer

Starte et prosjekt
eller bare ta en prat?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettleseren din støttes ikke lenger

Bytt til en annen for å få tilgang til nettsiden våres.