Kampanje med mål om å rekruttere flere sykepleiere til Reflekt.

Reflekt Bemanning og Rekruttering
Kampanje
Innholdsproduksjon
Annonser
Reflekt rekrutterer og bemanner til faste og midlertidige stillinger, blant annet innenfor helsesektoren. Vi utviklet en kampanje med mål om å rekruttere flere sykepleiere til Reflekt, samt øke synligheten.

Tall fra Norsk Sykepleierforbund viste at vi i Norge manglet så mye som 7000 sykepleiere i 2021. Reflekt Bemanning og Rekruttering tilbyr gode lønnsbetingelser, fleksibilitet og valgmuligheter, samt bonusløsninger med mer. Vi brukte Facebook, Instagram, sykepleien.no, finn.no og Google til å kommunisere budskapet “Jobb når du vil, hvor du vil, og hvor mye du vil”.

I løpet av året endret vi annonsene i takt med sesonger, samt at vi ivaretok flere målgrupper i konseptet – de med lyst og engasjement til å jobbe nye og flere steder i Norge, i tillegg til de med familie og et ønske om en fleksibel hverdag for å få mer tid hjemme.

Kampanjen ga gode resultater

På landingssiden til kampanjen kunne målgruppen lese mer om Reflekt og fordelene ved å være tilknyttet bemanningsbyrået, i tillegg til at de kunne fylle ut sin kontaktinformasjon og bli kontaktet vedrørende ledige stillinger.

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt

Andre prosjekter
du kanskje vil lese