Få fortjener vel tittelen "Verdsatt Medarbeider" mer enn sykepleiere og annet helsepersonell i Norge?

PacuraMed AS
PacuraMed Tenk Byrå
Strategi
Innholdsproduksjon
Annonsering
PacuraMed har levert helsepersonell til helse- og omsorgssektoren i Norge siden 2004. Bemannings- og rekrutteringsbyrået er opptatt av å ta vare på menneskene og tilbyr svært gode betingelser til sine medarbeidere. Dette kommuniserer vi gjennom lojalitetsprogrammet "Verdsatt Medarbeider".

"Verdsatt Medarbeider" gir enda flere fordeler, trygghet, fleksibilitet og valgmuligheter for PacuraMeds medarbeidere. Vi bygger merkevare og øker kjennskap gjennom et langsiktig kampanjeløp i digitale kanaler. Kampanjeløp består av annonsering på Google og META, samt nyhetsbrev og oppfølging gjennom retargeting-annonser. Siden oppstart har vi generert over 2 millioner visninger og 1951 konverteringer. Kostnad per konvertering ligger på ca. 67 kr. Svært godt sammenlignet med benchmarks på rekrutteringskampanjer i Norge.

Klikk på boblene over for å se mer.

PacuraMeds kombinasjonen av faglig kunnskap og erfaringer gir de et godt utgangspunkt for å løse bemanningsoppdrag på en kvalitetsmessig god måte, og de er opptatt av å gi tett oppfølging gjennom hele rekrutteringsprosessen. Deres visjon er "Vi tar vare på mennesker".

Dette gjenspeiler vi i kommunikasjon utad, bl.a. ved bruk av Gobi Stories – et lavterskel video/storyformat som implementeres på nettsider, og nyhetsbrev. Innholdet bruker vi også videre i sosiale medier.

Rådgiverne og medarbeidere i PacuraMed forteller selv om fordelene ved å jobbe der, noe som igjen forsterker deres tillit opp mot nye potensielle ansatte. Videoene har en åpningskonvertering på 9 % (mot normalt 2-3 %), samt en avlsutningsrate på 70 %, som tyder på at innholdet er både godt og interessant for seeren. Gobi er en god måte å fange interesse tidlig på landingssider, samt øke visningstid og SEO-ranking.

PacuraMed nyhetsbrev Tenk Byrå

Vi har samlet inn over 1000 eposter som er interessert i mer informasjon om PacuraMed og deres fordeler.

"Vi er veldig fornøyd med at over 800 personer har registrert sin CV i våre systemer siden oppstart av kampanjen, og 87 personer er ansatt som nye medarbeidere", sier Lene Terese Berg – Head of Business Unit i PacuraMed AS.

Les mer om PacuraMed og "Verdsatt Medarbeider" her.

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt

Andre prosjekter
du kanskje vil lese