Hvordan kan norsk, engelsk, polsk og svensk bli til ett språk?

FaciliTec AS
FaciliTec_nettside2
Strategi
Kommunikasjonsbeskrivelse
Designprofil
Design og utvikling av nettside
Foto
FaciliTec tilbyr alt av facility management-tjenester – skreddersydd til kunder over hele Europa. Med høy teknisk kompetanse og personlig service øker eiendomsverdi og trivsel. FaciliTec så et behov for å "samle" sine ansatte i Norden og Polen under en felles kommunikasjonsparaply, samt strategi for veien videre.

Hjertet i prosjektet er kommunikasjonsbeskrivelsen, utarbeidet i tett samarbeid med kunde – i tråd med deres mål og visjoner. Her beskrives alt fra hvordan FaciliTec skal jobbe med intern og ekstern kommunikasjon, til hvordan de skal uttrykke seg visuelt.

FaciliTec_materiell2

Med oppdatert kommunikasjonsbeskrivelse ønsket FaciliTec å gjøre visuelle justeringer og oppgraderinger av sine nettsider. Denne fikk bl.a. 4 språklag, samt integrasjon til området for kundeservice – FaciliWorld.

FaciliTec mobil Tenk Byrå

Som FaciliTec så fint sier det selv – deres medarbeidere er viktigste fokus, for å gjøre en best mulig jobb ut mot deres kunder. I forbindelse med produksjon av innhold til de nye nettsidene tok vi med oss flinke André Folkedal til å ta bilder av flere av FaciliTecs medarbeidere ute i felten.

Som en del av innledende oppdrag tilrettelegger vi for fremtidig kommunikasjon til FaciliTecs ulike målgrupper, både internt og eksternt, samt i ulike land. Dette skal gjenspeiles via bl.a. nettsiden, nyhetsbrev og i digitale kanaler.

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt

Andre prosjekter
du kanskje vil lese