Aleksander Mørkved Paulshus, daglig leder i Tenk Byrå

Aleksander tar over roret som daglig leder

Etter 25 år som daglig leder i TENK Byrå, overlater Geir Holm plassen til Aleksander Mørkved Paulshus.

- Jeg har i alle år delvis spøkt med at folk bør få sparken og ikke gullklokke etter 25 år på samme arbeidsplass. Da blir det vel rett og riktig og gi meg selv sparken etter 25 år, mener Geir med glimt i øyet.

Han gründet TENK Byrå i 1998 (som Studio 4 AS) sammen med Ann-Christin Wright Lia og Svein Vekterli.

- Det startet i Grenland med at vi kjøpte TA Reklame AS av TA/Telemarksavisa/Amedia (den gang A-Pressen). I starten var det mye kundeaviser, brosjyrer og printannonser, men vi var tidlig ute med det digitale. I dag jobber vi fra strategi til spredning med hovedvekt på digitalt innhold og levende bilder, forteller Geir, som nå går over i stillingen som arbeidende styreleder og rådgiver i TENK Byrå.

Gode tider foran oss

Tidligere rådgiver i TENK Byrå, Aleksander Mørkved Paulshus, tar over som daglig leder/rådgiver/prosjektkoordinator.
Han gleder seg stort til å utvikle byrået videre.

- Vi har et godt team i TENK og jeg overtar (med stor takknemlighet) en velfungerende skute som vi sammen skal sette virkelig fart på i året som kommer. Det kan virke som at høye skuldre blant mange heldigvis er i ferd med å byttes ut med et langsiktig, positivt syn inn i fremtiden. 2024 blir sånn sett et utrolig spennende år, ikke bare for oss, men for bransjen i sin helhet. Jeg har veldig tro på at det ligger gode tider foran oss, sier Aleksander.

- Samtidig skjer det utrolig mye spennende også på teknologifronten, noe som gjør det ekstra gøy å være en del av bransjen i dag. Vi jobber daglig med å bruke AI på best mulig måte for oss selv og våre kunder, for å jobbe effektivt og å skape best mulig effekt. Verden er i ferd med å ta sats ut av AI-startblokken, og jeg er overbevist om at det vil være en ekstrem utvikling på dette området i årene som kommer. Det løpet skal vi være en del av, og det skal våre kunder nyte godt av, avslutter han.

Har du noen tanker eller ideer du ønsker å bringe videre for din virksomhet i 2024?
Ta gjerne kontakt med oss her.

Aleksander Mørkved Paulshus, daglig leder i Tenk Byrå
Tenk prosess

Starte et prosjekt eller bare ta en prat?

Start et prosjekt eller bare ta en prat?

Andre artikler
du kanskje vil lese

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt