Rådgivere som jobber med strategi

Tenk om du kunne skapt bedre resultater med strategi

Kommunikasjonsstrategi
Innholdsstrategi
Salgsverktøy og salgsutvikling
Forretningsplan
Digital strategi
Merkevarebygging
Våre rådgivere har spisskompetanse på merkevarebygging, forretningsutvikling og salg.

Hvorfor skal kundene dine velge ditt produkt eller din tjeneste? En strategiprosess handler om å finne og definere det som kan trigge målgruppen. Strategi er selve grunnmuren til markedsføring, både på kort og lang sikt.

Sentralt i strategiarbeidet står målgruppeinnsikt. Kunnskap om og innsikt i målgruppen er avgjørende for at vi skal lykkes med markedsføringen. Vi ser også på konkurrentene, markedet, utfordringer og erfaringer. Vi starter ofte strategiprosessen med en workshop sammen med kunden for å høste av erfaringer og innsikt som finnes.

Tenk reklamebyrå

Hva er ditt konsept?

Før kreatørene i TENK går i gang med det kreative arbeidet, bør vi definere et konsept for produktet, selskapet eller tjenesten. Med et konsept i bunn, kan vi jobbe helhetlig med kommunikasjon på alle flater for å nå virksomhetens mål.

Noe av det vi leverer innen strategi er:

  • Kommunikasjonsstrategi
  • Innholdsstrategi
  • Salgsverktøy og salgsutvikling
  • Forretningsplan
  • Digital strategi
  • Merkevarebygging

Hvordan lykkes med salg?

I TENK har vi rådgivere med spisskompetanse på salgsutvikling. Som et ledd i vårt helhetlige arbeid med kunder, inngår også prosessen rundt operativt salg. Derfor har vi utarbeidet ulike interne salgs- og opplæringsmetoder for flere av våre kunder. Salg og markedsføring henger tett sammen. Skal man lykkes med det ene, må man også lykkes med det andre.

 

Se flere av våre prosjekter her

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt