Rådgivere som jobber med strategi

Strategi er grunnsteinen i all markedsføring

Kommunikasjonsstrategi
Innholdsstrategi
Salgsverktøy og salgsutvikling
Forretningsplan
Digital strategi
Våre rådgivere har spisskompetanse på merkevarebygging, forretningsutvikling og salg.

Hvorfor skal kundene dine velge ditt produkt eller din tjeneste? En strategiprosess handler om å finne og definere det som kan trigge målgruppen. Strategi er selve grunnmuren til markedsføring, både på kort og lang sikt.

Sentralt i strategiarbeidet står målgruppeinnsikt. Kunnskap om og innsikt i målgruppen er avgjørende for at vi skal lykkes med markedsføringen. Vi ser også på konkurrentene, markedet, utfordringer og erfaringer. Vi starter ofte strategiprosessen med en workshop sammen med kunden for å høst av erfaringer, kunnskap og innsikt som finnes.

Tenk reklamebyrå

Hva er ditt konsept?

Før kreatørene i TENK går i gang med det kreative arbeidet, bør vi definere et konsept for produktet, selskapet eller tjenesten. Med et konsept i bunn, kan vi jobbe helhetlig med kommunikasjon på alle flater for å nå virksomhetens mål.

Noe av det vi leverer innen strategi er:

  • Kommunikasjonsstrategi
  • Innholdsstrategi
  • Salgsverktøy og salgsutvikling
  • Forretningsplan
  • Digital strategi

Hvordan lykkes med salg?

I TENK har vi rådgivere med spisskompetanse på salgsutvikling. Som et ledd i vårt helhetlige arbeid med kunder, inngår også prosessen rundt operativt salg. Derfor har vi utarbeidet ulike interne salgs- og opplæringsmetoder for flere av våre kunder. Salg og markedsføring henger tett sammen. Skal man lykkes med det ene, må man også lykkes med det andre.

Tenk prosess

Starte et prosjekt eller bare ta en prat?

Start et prosjekt eller bare ta en prat?

Få siste nytt
ved å melde deg
på vårt nyhetsbrev

cross