Innholdsprodusent sitter i Business Manager

Tenk om du kunne skapt bedre resultater med spredning

Spredningsstrategi
Annonsering
Google
META (Facebook og Instagram)
Snapchat
TikTok
Vi utarbeider kreative kampanjer til alle kanaler. Disse sprer vi både organisk og annonsert, for mest mulig effekt.

Med et definert mål og en god strategi i bunn, utvikler vi ideer til annonsering – tilpasset budsjettet. Vi har erfaring med annonsering i alle kanaler – fra reklamefilm på nett og TV til printannonser, digitale annonser, utendørskampanjer og annonsering i sosiale medier. Vi vet at gode ideer virker. Kreativitet gir synlighet og resultater samtidig som det bygger merkevaren over tid.

Annonsering i sosiale medier

Vi utvikler, produserer og optimaliserer kampanjer i sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Optimaliserte kampanjer med budskap tilpasset målgruppen gir gode resultater. Vi sikrer at kampanjen leverer hele veien til mål ved å måle resultatene kontinuerlig.

Vi samarbeider med mediebyråer

Vi har flere spesialiserte samarbeidspartnere innen annonsering i forskjellige kanaler som Google, META og Snapchat. Vi kan dermed levere hele annonseløpet for små, mellomstore og større kunder.

Analyse og rapporter

Vi bruker analyse for å dokumentere effekten og resultatene. Tallene gir oss også en pekepinn på hvordan vi kan optimalisere kampanjen til å levere enda bedre neste gang eller underveis i kampanjeløpet. Vi leverer også rapporter som kunden selv kan presentere videre internt.

Organisk spredning

Det er ikke alltid man kan kjøpe seg resultater. Noen ganger er fortjent oppmerksomhet den som gir best avkastning. For enkelte kunder er vi deres «egen innholdsavdeling» – vi styrer alt av organisk innhold på nett, i sosiale medier og nyhetsbrev. Vi svarer på henvendelser som kommer fra kunder og drifter grupper på Facebook. Vi har da jevnlige møter og rapporter til kundene slik de selv ønsker.

 

Se flere av våre prosjekter her

Tenkbyrå logo med outline Trenger du å tenke tanker du ikke har tenkt før? Ta kontakt