Innholdsprodusent sitter i Business Manager

Spredning og annonsering som gir effektiv synlighet

Spredningsstrategi
Annonsering
Google
META (Facebook og Instagram)
Snapchat
TikTok
Vi utarbeider kreative annonsekampanjer i alle kanaler. Samtidig sikrer vi den organiske spredningen slik at den blir mest mulig effektiv.

Med et definert mål og en god strategi i bunn, utvikler vi ideer til annonsering – tilpasset budsjettet. Vi har erfaring med annonsering i alle kanaler – fra reklamefilm på nett og TV til printannonser, digitale annonser, utendørskampanjer og annonsering i sosiale medier. Vi vet at gode ideer virker. Kreativitet gir synlighet og resultater samtidig som det bygger merkevaren over tid.

Annonsering i sosiale medier

Vi utvikler, produserer og optimaliserer kampanjer i sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Optimaliserte kampanjer med budskap tilpasset målgruppen gir gode resultater. Vi sikrer at kampanjen leverer hele veien til mål ved å måle resultatene kontinuerlig.

Larvik Rørhandel Facebook Annonse

Vi samarbeider med mediebyråer

For større kampanjer og Google-annonsering har vi flere spesialiserte samarbeidspartnere. Vi kan dermed levere hele annonseløpet for små, mellomstore og større kunder.

Analyse og rapporter

Vi bruker analyse for å dokumentere effekten og resultatene. Tallene gir oss også en pekepinn på hvordan vi kan optimalisere kampanjen til å levere enda bedre neste gang eller underveis i kampanjeløpet. Vi setter ofte sammen rapporter som kunden selv kan presentere videre internt.

Organisk spredning

Det er ikke alltid man kan kjøpe seg resultater. Noen ganger er fortjent oppmerksomhet den som gir best avkastning. For enkelte kunder er vi deres «egen innholdsavdeling» – vi styrer alt av organisk innhold på nett, i sosiale medier og nyhetsbrev. Vi svarer på henvendelser som kommer fra kunder og drifter grupper på Facebook. Vi har da jevnlige møter og rapporter til kundene slik de selv ønsker.

Tenk prosess

Starte et prosjekt eller bare ta en prat?

Start et prosjekt eller bare ta en prat?

Få siste nytt
ved å melde deg
på vårt nyhetsbrev

cross