Innholdsprodusent fotograferer

Vi skaper innhold som engasjerer og gir resultater

Innholdsproduksjon er et begrep som favner om veldig mye. I TENK har vi spesialister på tekst, video, sosiale medier og animasjon.

Tekst gir synlighet

Vi skriver alt fra redaksjonelle tekster til informative produkttekster og kortfattet annonsetekst. Vår jobb er å skrive så målgruppen forstår budskapet. Av og til handler det om å forenkle noe som kan oppfattes som teknisk og komplisert, andre ganger er det viktig å skrive engasjerende og underholdende.

Tekstforfatter jobber i Wordpress med innhold på nettside
Tekstforfattere i byrået TENK diskuterer innhold

Innhold som fungerer

Vi jobber mye med SEO-innhold. Over tid vil en SEO-optimalisert nettside gi mye organisk trafikk fra Google. For å lykkes med dette, må både siden kontinuerlig optimaliseres teknisk og med godt og riktig innhold. Ta kontakt med oss dersom du ønsker at vi skal ta en titt på nettsidene dine!

Video og animasjon

Mye innhold blir rett og slett mer engasjerende på video eller ved bruk av animasjon. Vi produserer mye video i TENK – til nettsider, sosiale medier, internkommunikasjon og presentasjoner. Vi lager også reklamefilmer og samarbeider med eksterne fotografer og filmselskaper ved behov.

Vespa annonsekampanje

Bedriftens «egen innholdsavdeling»

Med en god innholdsstrategi i bunn, blir produksjonen mer effektiv og resultatene bedre.  Vi drifter i dag flere kontoer for våre kunder i sosiale medier. Det betyr at vi produserer og deler organisk innhold etter en innholdsplan. Vi svarer på henvendelser fra kundene og sørger for at siden skaper engasjement. For enkelte kunder administrerer vi også grupper på Facebook. En Facebook-gruppe er en fantastisk mulighet til å skape engasjement hos målgruppen og eksisterende kunder.

Sosiale medier bok
Innholdsprodusent med kamera

Godt innhold i kundedialog

I jakten på nye kunder, bør man ikke glemme de eksisterende. Med et CRM-system har du nødvendig data til å pleie eksisterende kunder og interesserte målgrupper. Vi utvikler langsiktige dialogprogrammer og enkeltstående kampanjer, sender nyhetsbrev og setter opp automatiserte utsendelser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettleseren din støttes ikke lenger

Bytt til en annen for å få tilgang til nettsiden våres.